Írásaim Nektek!

Life Restart

2022.07.23

Vannak élethelyzetek amikor az ember úgy dönt, hogy az életének egy szakaszát lezárja. Amikor egy évtizedes párkapcsolatban semmi nem valósul meg abból, amit Te szerettél volna. Nagyon nehéz döntés, amit hosszas vívódás után hoz meg az ember. De eljön az a pont amikor már a lélek nem bír el több fájdalmat és úgy dönt, lépnie kell.

Kedves Hölgyek, a boldogságot kétféleképpen fogalmazhatjuk meg.

Nőnap

2022.02.27

Ebben a blogomban nem írok, hanem egy kis videót készítettem Nektek Nőnap alkalmából!

"Lefogod borotválni a szemöldökömet?". Ezt a kérdést sokszor felteszitek szemöldök tetoválás előtt. Nos bizonyára azért merül fel ez a kardinális kérdés, mert régebben úgy készítették a testtetoválók a szemöldök tetoválásokat, hogy egy gyors mozdulattal eltávolították a még megmaradt szemöldök szálakat is.

Abban mi NŐK egyetérthetünk, hogy egy igazán profi smink elkészítése nem pár perces folyamat és a reggeli készülődést nagyban befolyásolja, hogy milyen jellegű sminket készítünk. Gondolok itt a munkahelyi sminkre ami egy visszafogottabb hatású, de akár egy partira kreált smink is igen csak időigényes feladat. Ha netán véletlenül úgy alakul, hogy...

Bizonyára Te is úgy vagy vele, hogy az ünnepekre készülődés egyik fontos momentuma számodra is a családtagok és vendégek előtt a finomabbnál finomabb ételek és sütemények felsorakoztatása volt. Az ünnepek alatt megevett bőséges ínyencségek után nem csoda, ha felszaladtak a felesleges kilók. Ilyenkor jön az, hogy az ember lánya fogadalmat tesz.

Szaunára fel!

2022.01.10

A tél együtt jár a hideggel. Ilyenkor a bőröd is fázik és még nem is akár hogy!