Ismerj meg!

Horváth Angéla vagyok és köszönöm, hogy itt vagy a honlapomon!

+36 20 384 7186

Kozmetikus, Sminktetováló, Szempillaépítő, Pedikűrös, Manikűrös, Kvantumérintés és Access Bars terapeuta, Szempillaépítő és Sminktetováló oktató

Miskolcon születtem, 2000 óta élek Nyíregyházán. A szépség ipar iránti elhívatottságom sokszínű tevékenységemben mutatkozik meg. Az emberi test esztétikus megjelenése tudásvággyal és a szakmai jártasság elsajátításával tölt el.

Ezért nyitottam meg Nyíregyháza szívében az Angéla Beauty Szalonomat, ahol már 19 éve biztosítom szakmai tudásom legjavát.

Folyamatosan induló SMINKTETOVÁLÓ ÉS SZEMPILLAÉPÍTŐ OKTATÁSAIMON több éves szakmai tapasztalattal, tudásom átadásával képzem és segítem az új szakmát tanulni vágyókat.

Professzionális előrehaladásomat folytonos továbbképzésekkel törekszem mindenki számára hívogatóvá tenni, amit nagy lelkesedéssel végzek. Kozmetikus szakemberként meggyőződésem, hogy folyamatosan képeznem kell magam.

Napjainkban az ápoltsághoz hozzátartoznak a szépészeti kezelések, szolgáltatások mint a  kozmetika, pedikűr vagy a sminktetoválás.

Vallom, hogy a tökéletes szakember preventív, szépítő illetve alkotó munkát is folytat, melynek célja nemcsak a test ápolás hanem a vendégei önbizalmának fokozása is.