Plusz 20 perc alvás minden reggel!

Ajak, Szemhéj sminktetoválás

A sminktetoválás Nyíregyházán is napjaink egyik legnagyobb trendje. Felgyorsult világunkban egyre kevesebb idő jut magunkra, ideértve a sminkelést is. A sminktetoválás hosszútávú megoldást ajánl, ami a választott technikától függően, 2-3 évre szól. Hangsúlyossá válnak a kontúrok és esztétikusabbá teszi az arcot.

Sminktetoválásnál 3 típus közül választhatunk: - természetes, natúr hatás, - nappali sminket követő hatás, és az - erősen sminkelt hatás.

Sminktetoválás alkalmával együtt választjuk ki a Te bőrtípusodhoz megfelelő színt, illetve az arctónusodhoz illeszkedő formát.  Sminktetoválásl fontos jelentősége van a színárnyalatoknak, hogy hideg vagy meleg színeket juttatunk-e be a bőrbe. Az ajak sminktetoválásával korrigálhatjuk a kontúrokat, hangsúlyosabbá tehetjük a színét, teltebb - üdébb hatást érhetünk el vele. A szemhéj sminktetoválása kiemeli a tekintetett, tartós megoldást biztosít, illetve elkerülhető vele a smink elmaszatolódása. Az ajak és szemhéj sminktetoválása lerövidíti a reggeli készülődés idejét, ezáltal több pihenő időt nyerhetünk.

Időpont egyeztetés: +36 20/384 7186