Hybrid szemöldöktetováló tanfolyam

A Hybrid szemöldöktetoválással egyszerre két szemöldöktetoválási technikával ismerkedhetsz meg. Ezen a tanfolyamon megtanulod a szálas szemöldöktetoválást és a soft powder szemöldöktetoválási technikát. A két fajta eljárást kombináljuk ennél a tetoválásnál.

A szemöldöktetoválás napjainkban a legkeresettebb tetoválás fajta. A szemöldökünk keretezi az arcunkat, ennek a hiánya vagy a gyér szemöldökszőrzet nem nyújt esztétikus látványt. A Hybrid szemöldöktetoválással pótolhatóak az eredeti szemöldökszálak illetve a soft powderrel szépen besatírozható, meghúzható a szemöldök vonala. A szemöldök sminktetoválással karaktert adhatsz vendégeid arcának. 

Tanfolyam

A Hybrid szemöldöktetoválási technikát 2 nap alatt sajátíthatod el nálunk.

Ha már tudod a gépi sminktetoválás elméleti alapjait, akkor 1 napos a gyakorlati képzés!

1. nap

 • elméleti oktatás a sminktetoválásról
 • ebéd
 • szálirányok papíron való begyakorlása
 • eszközismeret
 • szálirányok és satírozás gumilapon való gyakorlása

2. nap

 • hybrid technika gumilapon  való gyakorlása
 • ebéd
 • saját modell előkészítése
 • színpróba, színválasztás
 • szemöldök tervezése
 • szemöldök pigmentálása
 • dokumentáció készítése telefonnal

2 napos képzés ára pigment nélkül: Bruttó 210.000 Ft

2 napos képzés ára 4*5ml Organikus sminktetováló pigmenttel: Bruttó 280.000 Ft

1 napos képzés ára pigment nélkül: Bruttó 140.000 Ft

1 napos képzés ára 4*5ml Organikus sminktetováló pigmenttel: Bruttó 210.000 Ft

A tanulóknak ebédet, kávét, üdítőt, aprósüteményt biztosítunk!

Tanfolyam helyszíne: Angéla Beauty Szalon, 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 14.

Tanfolyam időtartama: A Hybrid szemöldöktetováló tanfolyamot 1 -2 nap alatt sajátíthatod el nálunk.

1 nap: 9h- 17h-ig.

2 nap: 9h- 17h-ig.


Modell

Bárki lehet modell akit szeretnél megajándékozni egy szép Hybrid szemöldöktetoválással.

Kontra indikációk: terhesség, menstruáció, szülés után 3 hónapig, szoptatás alatt, krónikus betegség esetén csak orvosi engedéllyel, vírusos - bakteriális fertőzés esetén, lázas - megfázásos állapot, lézeres szemöldök eltávolítása után 2 hónappal, herpesz esetén, lidocain érzékenység esetén, sugárkezelés alatt és 1,5 éven belül, rendszeresen szedett gyógyszerek esetén orvosi engedéllyel, penicillin tartalmú gyógyszerek esetén, véralvadást gátló szedésekor, duzzanat vagy véraláfutás adott területen, rozáceás terület, véranyajegy tűzfolt, ciszta vagy folyadékkal telt hólyag helyén, gyulladt bőrfelület, akne, ekcéma helyén, nagyon ráncos bőr, árpa esetén, kötőhártyagyulladás, kontaklencse viselése, szemműtétek előtt 3 hónappal, szemműtétek után 6 hónappal és orvosi engedéllyel.


Sminktetováló gép vásárlása esetén kérjük előre jelezni! A gép ára: 265.000ft

A tanfolyam regisztrációs díja 40 000 Ft amit a tanfolyam időpontja előtt 5 nappal kérünk rendezni. Befizetheted személyesen vagy átutalással is. A fennmaradt összeget a tanfolyam első napján kell kiegyenlíteni.

A regisztrációs díjat nem áll módunkban visszafizetni, a tanfolyam elvégzéséhez egy másik időpontot biztosítunk a számodra. Ebben az esetben a tanfolyam díja az eredeti összeg másfélszerese, amit előre kérünk rendezni!

Előképzettség

Ha kozmetikus szakember vagy és szeretnél megismerkedni a gépi szemöldöktetoválással vagy szeretnéd bővíteni a szolgáltatásaid körét akkor Neked ajánljuk a a Hybrid szemöldöktetováló tanfolyamot.

Tanfolyamunk elvégzéséhez nem előfeltétel a kozmetikus végzettség, de nem tudjuk garantálni, hogy ezen papír nélkül megkapod a szükséges engedélyeket. A jelenlegi hatályos törvények szerint Magyarországon szükséges a kozmetikus végzettség. Mielőtt elkezded a tanfolyamunkat tájékozódj, hogy oklevelünkkel meg tudod-e valósítani terveidet. Számos Európai uniós országban a sminktetoválási tevékenység végzésének nem feltétele a kozmetikus végzettség. Javasoljuk, hogy nézz utána a tervezett munkavégzés helyén, hogy mik az érvényben lévő szabályok.

A tanfolyam elvégzéséről dekoratív névre szóló 3 nyelvű (magyar, német,angol) oklevelet adunk.

Jelentkezni telefonon a +36 20/384 7186 telefonszámon

vagy személyesen Angéla Beauty Szalon, 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 14. 

e-mailben: horvathangela1971@gmail.com