Minőségi bőrfiatalítás

orvosi szérummal!

NONINVAZÍV MESOTERÁPIA

Tű nélküli mesoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr alatti kötőszövetekig.

A mesoterápia során, az elektroporáció, pulzáló áram segítségével kis méretű "csatornákat" képezünk a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Mesoterápia alatt ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig nyitva vannak, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. A mesoterápiás kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül.

A MESOTERÁPIÁS eljárás felfedezőit Nobel díjjal tüntették ki!

A mesoterápiás hatóanyagokat, koktéloknak nevezzük, mivel mindig több összetevőből állnak. Mesoterápiás kezelések alatt mindig egyénre szabott koktélt állítunk össze attól függően, hogy milyen bőrtípussal illetve bőrproblémával állunk szemben.

A "koktélok" nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószert, illatanyagot, paraffin származékokat és allergéneket!

Arckezeléseknél a mesoterápia mikrodermabrázióval kombinálva a leghatékonyabb!

A PBSerum

A spanyol gyártmányú vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélokat kozmetikusoknak és orvosoknak fejlesztették ki. A már megfelelő arányban összekevert mesoterápiás alapanyagok aktív összetevőivel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni nagyon rövid idő alatt. A széles termékskálán minden bőrproblémára megtalálható a mesoterápiás hatóanyag. A mesoterápiás szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes.

A mesoterápiás szérumok erőssége, hogy minden fiola tartalma liofilizált, így tartósítószer nélkül, bontatlan csomagolásban akár 15 évig is megőrzik szavatosságukat. Kizárólag a PBSerum fejlesztette ki a kémiai összetevők helyett azokat a teljesen természetes bio-aktív enzimeket, amik miatt a termékek egytől egyik egyediek és hatásosak lesznek. A Kollagenáz CoL GH PB220, Hialuronidáz PB3000, Keratináz KerA PB333 és Lipáz PB500 enzimek ott hatnak, ahol kell és az átlagos szérumoknál mélyebben hatnak, így érhetők el velük rövid időn belül igazán kiemelkedő eredmények.


DR PEN KOLLAGÉNINDUKCIÓS MESOTERÁPIA

A dermapen kezelés egy nagyon hatékony bőrfiatalító kezelés, amellyel kíméletesen lehet az arc és a test bármely felületét feszesíteni. Az eljárást követően csökkennek a ráncok, a petyhüdt megereszkedett bőr feszessé, rugalmassá válik illetve számos bőrproblémára is eredményesen alkalmazható. A kezeléseket bizonyos időközönként meg kell ismételni.

A kollagén indukciós terápia igen kedvelt az arc és a nyak ránctalanítására. A készülék speciális kezelőfejjel van ellátva, amelyen apró dermapen tűk találhatók. A kollagén a bőr fiatalságának megőrzésében játszik óriási szerepet.  Az életkor előrehaladtával termelődése folyamatosan csökken. A kezelés lényege, hogy a kollagénrost képződést aktiváljuk a bőrben. A bőr megfelelő rétegébe behatoló tűk mikrosérüléseket okoznak, így a természetes sebgyógyulási folyamat hatására a kollagén és elasztin termelődés fokozódik, ezáltal a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik. A mikrotűszúrásoknak köszönhetően értékes hatóanyagokat juttathatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. A tartós hatás érdekében kúraszerű kezelést javasolunk.


Neked ajánlott amennyiben

-Az arcbőröd szeretnéd feszesebbé tenni

-A mély ráncokat, redőket szeretnéd eltüntetni, halványítani

-A szem, száj körüli ráncokat szeretnéd csökkenteni

-Az apróbb bőrhibákat, hegeket, pigmentfoltokat, striákat és tág pórusokat eltüntetni

-Fogyás következtében megereszkedett bőrödet feszesebbé tenni


Válaszd a különleges összetételű és minőségű, rendkívül tiszta és mélyen ható PBSerum mesoterápiás koktélokat, és azonnali, látványos eredményt kapsz!

Hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminokat tartalmaznak.

A vízhiányos bőrt feltöltik. Feszesítik az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásuknak köszönhetően lassítják az öregedési folyamatokat. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok látványosan csökkennek. A bőr alá juttatott koktélok nemcsak táplálják a bőrt, de méregtelenítő, nyugtató és regeneráló hatásuk is van.

Már az első mesoterápiás kezelés után látványos a hatás!

A kezelés nem fájdalmas, sőt kifejezetten kellemes relaxáló érzetet nyújt. A mesoterápia kúraszerű alkalmazása heti, kétheti rendszerességgel, 5-6 alkalommal javasolt.

Egy mesoterápiás kezelés arcon kb. 45 percig tart.

"A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, - maximális koncentrációban - ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe."


Hívd kozmetikusodat> Angélát: +36 20/3847186