Minőségi bőrfiatalítás orvosi szérummal!

NONINVAZÍV MESOTERÁPIA

Tű nélküli mesoterápiával orvosi tisztaságú hatóanyagokat juttatunk a bőr alatti kötőszövetekig.

A mesoterápia során, az elektroporáció, pulzáló áram segítségével kis méretű "csatornákat" képezünk a bőrben, így a hatóanyagok fecskendő nélkül is átjutnak a sejtmembránon a bőr mélyebb rétegeibe. Mesoterápia alatt ezek a csatornák a bőrben néhány másodpercig nyitva vannak, ami elegendő a hatóanyagok bejutására, utána visszazáródnak. A mesoterápiás kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90%-át a kiválasztott területbe juttatja (az általános krémek használatakor ez csak 3-5%) tű használata nélkül.

A MESOTERÁPIÁS eljárás felfedezőit Nobel díjjal tüntették ki!

A mesoterápiás hatóanyagokat, koktéloknak nevezzük, mivel mindig több összetevőből állnak. Mesoterápiás kezelések alatt mindig egyénre szabott koktélt állítunk össze attól függően, hogy milyen bőrtípussal illetve bőrproblémával állunk szemben.

A "koktélok" nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószert, illatanyagot, paraffin származékokat és allergéneket!

Arckezeléseknél a mesoterápia mikrodermabrázióval kombinálva a leghatékonyabb!

DR PEN

KOLLAGÉNINDUKCIÓS MESOTERÁPIA

A PBSerum

A spanyol gyártmányú vadonatúj technológiával gyártott, egyedi, tiszta, enzim alapú cosmeceutical koktélokat kozmetikusoknak és orvosoknak fejlesztették ki. A már megfelelő arányban összekevert mesoterápiás alapanyagok aktív összetevőivel orvosilag bizonyított hatást lehet elérni nagyon rövid idő alatt. A széles termékskálán minden bőrproblémára megtalálható a mesoterápiás hatóanyag. A mesoterápiás szérumok mindegyike 100%-ban természetes és bőrbarát összetevőkből áll, tartósítószer-, illatanyag- és adalékmentes.

A mesoterápiás szérumok erőssége, hogy minden fiola tartalma liofilizált, így tartósítószer nélkül, bontatlan csomagolásban akár 15 évig is megőrzik szavatosságukat. Kizárólag a PBSerum fejlesztette ki a kémiai összetevők helyett azokat a teljesen természetes bio-aktív enzimeket, amik miatt a termékek egytől egyik egyediek és hatásosak lesznek. A Kollagenáz CoL GH PB220, Hialuronidáz PB3000, Keratináz KerA PB333 és Lipáz PB500 enzimek ott hatnak, ahol kell és az átlagos szérumoknál mélyebben hatnak, így érhetők el velük rövid időn belül igazán kiemelkedő eredmények.

Válaszd a különleges összetételű és minőségű, rendkívül tiszta és mélyen ható PBSerum mesoterápiás koktélokat, és azonnali, látványos eredményt kapsz!

Hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminokat tartalmaznak.

A vízhiányos bőrt feltöltik. Feszesítik az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásuknak köszönhetően lassítják az öregedési folyamatokat. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé és sugárzóbbá válik, a ráncok látványosan csökkennek. A bőr alá juttatott koktélok nemcsak táplálják a bőrt, de méregtelenítő, nyugtató és regeneráló hatásuk is van.

Már az első mesoterápiás kezelés után látványos a hatás!

A kezelés nem fájdalmas, sőt kifejezetten kellemes relaxáló érzetet nyújt. A mesoterápia kúraszerű alkalmazása heti, kétheti rendszerességgel, 5-6 alkalommal javasolt.

Egy mesoterápiás kezelés arcon kb. 45 percig tart.

"A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, - maximális koncentrációban - ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe."


Hívd kozmetikusodat> Angélát: +36 20/3847186