Életenergia áramoltatása

Quantum-touch

Kvantumérintés

A Kvantumérintés a kézrátételes "gyógyítás" csoportjába tartozik, amely során könnyű érintéssel felgyorsíthatóak a test önregeneráló folyamatai. Tovább fejlesztett változata, amikor már nem használjuk a kezünket, hanem a szívcsakrát vonjuk be a strukturális újrarendeződéshez. Mindezen túl, nagy hatékonysággal alkalmazható a táv "gyógyításban" is.


A Kvantumérintés energiaáramoltatást jelent.

A Kvantumérintés alkalmazása során a légzéssel és meditációval arra törekszem, hogy a kezem rezgését a lehető legmagasabb szintre emeljem. A kezelés során, ahogy kezemet valaki máshoz közelítem, akinek fájdalma van, a másik ember teste összehangolódik a kezem frekvenciájával. Amikor fájdalmat érzel, valójában a tested azon része alacsony rezonancián rezeg. A Kvantumérintés kezelés alatt az alacsony rezgést hozom magasabb frekvenciára, ez által beindul a tested önregenerációs folyamata.


Ebben a folyamatban én "csak" segítő vagyok, mindenki magát gyógyítja meg!


Tapasztalataim

Kezeléseim során gyakran azt tapasztaltam, hogy a fájdalom csillapítható a leggyorsabban. Már 1 kezelés után fájdalom mentesen távoztak az emberek. A gyulladásos folyamatoknál, a gyulladás nagyságától függően, 2-3 vagy annál több kezelésre van szükség. Távkezeléseknél minden esetben a kezelés megkezdése előtt és után is beszélek az illetővel. Megbeszéljük, hogy mely testrészre irányuljon a kvantumérintés terápia, majd pedig, hogy milyen hatást értünk el, és hogy van-e szükség további kezelésekre.

Sok embernek segítettem már a számára helytelen, kellemetlen érzelmi minták megtörésében, érzelmi függőségekben szenvedőknek, valamint a régi gondolatok eltörlésében.


Az életenergia áramoltatása annyira természetes, mint ahogy megöleled azokat, akiket szeretsz.


Kvantumterapeuta: Horváth Angéla

Időpont egyeztetés: +36 20/3847186