Miért jó a műszempilla?

2022.10.10

A műszempilla viselésének előnyei:


Minél több az  önbizalmunk  annál  sikeresebbek vagyunk az életben és a külsőnk is csinosabbá  válik. A szépülni vágyó nők boldogan változtatják külsejüket, és próbálnak ki  újabbnál újabb kozmetikai eljárásokat. Ezért a szépségszalonok  többfajta szolgáltatást nyújtanak vendégei számára. Az egyik legkedveltebb szolgáltatás manapság a  műszempillaépítés, legyen az szálas, tincses vagy soros. Ki ne szeretne szebb és csábítóbb külsőt?! Vannak egyes külső jegyek, amelyeket az emberek 89%-a vadítónak talál. Ez nem is lehet más mint  a hosszú és dús szempilla, mely magával ragadó és csábító tekintetet kölcsönöz viselőjének. A kiváló minőségű műszempilla és műszempilla ragasztó használatával a műszempilla nem ragad , nem kenődik el, más anyaggal érintkezve nem okoz semmilyen irritációt  a bőrön. Egy szépen felépített szempilla teljesen természetes hatást kelt a viselőjének , ráadásul éveket fiatalít.

Mi valójában az előnye a műszempilla viselésének?

-A szempilla öltöztet. A műszempilla viselése bármilyen alkalomhoz illik, akár bulihoz, munkához, randihoz, sportoláshoz vagy csak egy egyszerű vásárláshoz is tökéletes kiegészítés. Lehet akár egyszerű , akár vadító a megjelenésed a műszempilla az egyéniségedhez igazítható.

-Optikailag nagyobb szemeket érhetünk el. A szem jelentősebben nagyobbá válik, a műszempilla kiemeli a tekintetet.

-Smink nélkül is pazar lesz a tekintetted. A természetességet preferálod ? Ki szeretnéd hangsúlyozni a tekintetedet? Erre a megoldás egy gyönyörű szempilla.  

-Egy csodálatos szempilla , mások tekintetét szinte azonnal magához vonzza. Kiemeli az arc és a szemek szépségét, ha a tükörbe nézel és szépnek látod önmagad, mások is szépnek fognak látni téged.Műszempilla ápolás szabályai - így csináld! 

-  A felhelyezést vagy a töltést követő 48 órában kerüld a vizet, a gőzt, a párát!!!

-  Az első 48 órában még különösebb hangsúlyt fektess arra hogy ne menj szoláriumba, szaunába és gőzkabinba!!!

-Szempillaspirált semmi féleképpen ne használj! A műszempilla elég szép magában is!!!

-Ne használj olajos krémeket és olajos sminklemosót! Ezekről nem kell teljesen lemondanod, de a szemkörnyékedet ha lehet ne olajos kozmetikai termékekkel ápold, mert az olaj és a szempilla ragasztó nincsenek barátságban!!!

-Ne dörzsöld és ne piszkáld a szemed! Ha dörzsölöd a pilláidat nagyon könnyen kihullhat, illetve ne is húzd ki mivel azzal csak kárt teszel a saját szempilládban is és lehet hogy később oda már nem fog vissza nőni saját szempilla!!!

-Ne göndörítsd és ne fesd a műszempillát! Egy jól felhelyezett és szép műszempillának nincs szüksége se spirálra, se göndörítésre, se festésre. Mindegyik csak roncsolja, tönkre teszi!!!

-Fésülgesd a gyönyörű pilláidat! Minden vendégemnek adok egy szempilla fésűt. Ezt azért adom, hogy használd is! Ez által szebb lesz, nem fognak összekuszálódni, egymáshoz tapadni, és ami a legfontosabb tartósabb is lesz!!!Ha még nincs műszempillád de szeretnél egy csodálatos szettet, esetleg nem vagy elégedett a mostanival, gyere el hozzám és segítek abban, hogy neked is igazi őzike szemeid lehessenek.

Jelentkezz be most: +36203847186Szempillaépítőd: Horváth Angéla