"Amit a természet elvett, azt mi helyre hozzuk!"

Szemöldöktetoválás

A szemöldök sminktetoválása egy hosszú távú kényelmes és hatékony megoldás a szemöldök megfelelő kiemelésére, esetlegesen a természetes szemöldök igényes korrekciójára.

Artistry Eyebrow

Vagy más néven MICROBLADING amely egy hiperrealisztikus szemöldöktetoválási technika a legnaturálisabb hatású,  ami kézzel készül,  Japán szálas technikaként is hallhattál már róla. Először a távol keleten alkalmazták de mostanra meghódította Európát is. Hazánkban még újdonságnak számít, ultra természetes hatása miatt népszerűsége rohamosan növekszik.

Microblading technológiával készült szemöldök készítését egy specifikus kézi egységgel "tollal" végezzük. Ez a szemöldök tetoválási eljárás azért a legtermészetesebb, és legkülönlegesebb, mert az így megalkotott tetovált szálak jóval vékonyabbak, mint más gépi módszer esetében. A szálak iránya követi a természetes szemöldökszálak ívét. Sok esetben a családtagok nem is veszik észre, hogy szemöldöktetováláson volt a vendég.

A microblanding szemöldöktetoválási technikát azoknak ajánljuk, akik természetes, finom hatású szemöldököt szeretnének.


Soft powder, Ombre

A soft powder és Ombre szemöldöktetoválások az idei év nagy slágerei. Tartósabbak mint a szálazott szemöldökök. Kellemes színátmenettel készülnek. Az eleje mindig világosabb, majd ahogy haladunk a szemöldök vége felé, a szín mélysége egyre sötétül. Ez a szemöldöktetoválási technika a rajzos, ívelt formák kialakítására alkalmas. El lehet készíteni enyhén hangsúlyosan vagy erős sminkkelt hatással.

Ezt a technikát azoknak ajánljuk akik az erősebb sminkelt hatást szeretik. Ma már sokféle stílusban elkészíthető!Hybrid szemöldöktetoválás

A Hybrid szemöldöktetoválás az Artistry eyebrow és a Soft powder keveréke. A szemöldök elejét mindig szálazással indítjuk majd folyamatosan alakul át satírossá. Ezt a technikát azoknak ajánljuk akik karakteresebb szemöldökre vágynak de ragaszkodnak a természetességhez is.

Ezt válaszd ha hiányzik a szemöldököd vége vagy divatos stílusra vágysz.


Bejelentkezés: +36 20 384 7186