LAVYL AURICUM

Jakabovics Tibor, magyar gyógyszervegyész-kutatóvegyész a nanotechnológiai kutatások nemzetközileg is elismert szakembere, gyógynövénykutató-expedíciók résztvevője-vezetője. Kidolgozott és szabadalmaztatott egy teljesen új alapokon működő készítménycsaládot amely beindítja a szervezet öngyógyítását.

Az alkalmazott nanotechnológiás kompozíciós eljárás saját fejlesztés eredménye, világújdonság, jogvédett!

Nagyon kis mérete és speciális molekula szerkezete miatt képes áthatolni a sejtfalon és ezáltal közvetlenül a sejtben fejti ki hatását. A spray formátumát, közvetlenül oda lehet fújni, ahol baj van. Nem kell átküzdenie magát a tápcsatornán és a véráramon. Nagyon gyorsan áthatol a testen, karra fújva 30 másodperc és 1 perc közötti idő alatt eljut a csontvelőig. Mérések szerint a karra permetezett Lavyl Auricum 8 másodperc múlva a csonthártyán már mérhetően megtalálható. Olyan alkotórészeket tud magával vinni ez a hordozó, amit a szervezet azonnal hasznosítani tud különböző gyógyító mechanizmusai során (több, mint 100 növény komplex energia-lenyomatát (információját). Miután a sejtek tudják, hogy mire van szükségük, ebből a "svédasztalból" leveszik azokat, amikre szükségük van, és így fokozatosan jobban és jobban kezdenek működni. Nem terheli a szervezetet szintetikus anyagokkal, csak természetes összetevőkből áll.

Csak pozitív mellékhatásai vannak!!!

Aktiválja a telomeráz enzimet, helyreállítja a telomer papucsokat, így a sejtmásolódást gyorsan tökéletesíti. Ennek velejárója, hogy a szervezeten belül elindulnak az önregenerációs folyamatok!


A készítmények megvásárolhatóak az

Angéla Beauty Szalonban Horváth Angéla, kozmetikustól.

Megrendelés leadása a +36 20/384-7186 telefonszámon vagy e-mailen.