1 napos sminktetováló továbbképzések

1 napos sminktetováló továbbképzés

A sminktetoválás az elmúlt években önálló szakmaként nőtte ki magát. Ez a technika töretlenül fejlődik. Sosem késő bekapcsolódni egy rohamosan bővülő és növekvő sikerorientált szakmába. Tanulj, fejlődj Te is tovább, hogy lépést tudj tartani vendégeid sminktetoválás iránti igényükkel.

Tanulj nálunk 1 nap alatt trendi technikákat Rád szabott egyéni továbbképzésünkön!


A tréning felépítése:

A nap első felében átbeszéljük majd gumilapon begyakoroljuk az általad választott technikát. Ebéd után elkészítjük az élőmodelles sminktetoválást.

Elméleti összegzés: megbeszéljük az igényeidet, megkeressük a hiányosságaidat, pótoljuk a szükséges ismeretanyagot.

Papíron való gyakorlás: a megfelelő mozdulatok papíron ceruzával való begyakorlása.

Latexes gyakorlás: a helyes technika gyakorlása gumilapon.

Élőmodelles gyakorlat: a modell teljes előkészítésétől kezdve, érzéstelenítő, fertőtlenítő szerek használata, előrajzolás, szín választás, helyes mozdulatok kivitelezésén keresztül, egészen az utóápolásig. A sminktetoválás alatt folyamatos segítséget kapsz, hogy a gyakorlati tudásod a leggyorsabban fejlődhessen.

Képzések: 1 technika = 1 nap, melynek díja 180.000Ft, ez tartalmazza a tanfolyam alatt felhasznált anyagokat és egy ebédet.

Időpont egyeztetésért keress bennünket a +36 20/3847186 telefonszámon.


Választható technika


Artistry Microblading szálirány technikák

Sokféle, különböző szálirány technikát tanulhatsz meg ezen a képzésen. Lépésről-lépésre haladva sajátíthatod el a vonalvezetéseket, így mindig szép és különleges szálazást tudsz majd készíteni vendégeidnek. Minél több technikát ismersz, annál jobban egyénre szabottan ajánlhatsz szemöldökszálazást.  Vendéged számára a legtermészetesebb  és az adott szemöldökszálaihoz igazodva készítheted el a sminktetoválást.


Időpont egyeztetés: Horváth Angéla +36 20/3847186