Tetoválás eltávolítás

A tetoválás eltávolítása függ a tetoválás korától, a bevitt pigment mennyiségétől, hányszor lett rátetoválva, a vendég bőrtípusától, a bőr hegesedésétől és hogy szerves vagy szervetlen pigmentet használtak e.

BIOKÉMIAI TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS


A biokémiai tetoválás eltávolítás napjaink egyik legbiztonságosabb eljárása a már nemkívánatos tetoválásoknak, sminktetoválásoknak.

A tetoválások színei az idő előrehaladtával  kifakulnak, megkopnak, elszürkülnek és nemkívánatossá válnak. A sminktetoválásoknál nem csak a szín megfakulása hanem a megereszkedett arcbőr is a meglévő tetoválás eltávolítása mellett szól. Az elrontott sminktetoválások biokémiai úton való eltávolítása természetesebb megoldást nyújt, mivel tejsavval kezeljük a bőrt.

A biokémiai tetoválás eltávolítás fantasztikus oldala, hogy a bőr kollagén szintézisét újra építi, ami a bőr megfiatalodását idézi elő. Ezzel a módszerrel "két legyet ütünk egy csapásra", eltávolítjuk a nemkívánatos tetoválást és megfiatalítjuk a bőrt.


Minden esetben szükséges a személyes konzultáció. Az eltávolítás sikerességéről és a kezelések indokolt mennyiségéről nem lehet pontos diagnózist felállítani. Az időintervallumok és a szükséges mennyiségű kezelések megállapítása személyenként eltérő lehet. Általában 3-5 kezelésre van szükség, amely függ a bevitt pigment fajtájától, mennyiségétől, színétől, minőségétől, tetoválás fajtájától, technikájától illetve az egyén adottságaitól.

A kezelések 3 hetes időszakaszonként ismétlődnek. Minden kezelés után fontos betartani az utasításokat. A kezelt felületet 1 hétig nem érheti víz, UV sugárzás, szolárium, szauna, gőz, közös fürdő és smink.  Utóápoló krémet biztosítunk erre az időszakra. A pörk leesése után már lehet sminkelni.


Vedd fel velem a kapcsolatot +36 20/3847186 telefonszámon.