Testzsír égető program evéssel

2021.01.30

A NŐI lélek már csak olyan, szereti ha megdicsérik az alakját. Viszont a téli ünnepek finomságaitól felcsúszott pár felesleges kilók eltüntetéséhez, -a gabona félék és a cukrok nagy mennyiségű testzsírként raktározódnak el a testünkben-, igen csak kemény és kitartó elszántságra van szükség. Ebben próbálok Nektek, Hölgyeknek segítségetekre lenni.

Ebben a blogomban az étkezésről írok.

Tartsatok Velem!


Elsődlegesen amit a szokásaim közzé felvettem, azaz, hogy csak annyi ételt eszek meg, ami már csökkenti az éhségérzetemet, de még nem laktam jól. Illetve, minden evés előtt megiszom egy nagy pohár vizet. Ezt a legkönnyebben úgy tudjátok elérni, hogy az eddig megevett étel mennyiségének a felét eszitek meg. Légy erős, a gyomrod majd hozzászokik!

Higgyétek el bőségesen elég!


Következő lépésként az ételek napszaknak megfelelő fogyasztását rendszereztem.

Mit is értek ez alatt?

Nem mást, mint, hogy szénhidrátot vagyis kenyeret, zsemlét stb legtöbbször reggelire és pirítva sok zsiradékkal -én vajjal szeretem- eszek. Ezzel beindítom az epe működésemet is. Reggeli után egy hosszú kávéval ajándékozom meg magam, cukor nélkül. Ez jótékony hatással van az emésztésre.

10-11 óra körül, ha nem bírom ki ebédig, egy érett banánt majszolok el. Imádom az ananászt, -de nem a cukros konzervet-, hanem az érett valódi gyümölcsöt, ami igazi testzsír égető csoda.

Ebédre húst sok zöldséggel, vagy andantéra főzött valamilyen tésztát fogyasztok. Nagyon szeretem a pirított tarhonyát egy kis pörkölttel, sok salátával vagy savanyúsággal. Rakott krumplit tejfellel, töltött káposztát, körömpörköltet -rengeteg benne a kollagén, ami a bőrünk rugalmasságáért felelős-, és még sorolhatnám, ami körülbelül 13-14 órára esik.

Vacsorára legjobbak a tojásos ételek, túrók, sajtok különböző variációkban. Gyakran készítek lágy tojást minimális pirítóssal, körözöttel. Kedvenceim közzé tartoznak a mozzarella sajtok sok paradicsommal és olíva bogyóval. Az esti evést igyekszem 18-19 óra körül megejteni.

Az esti tévénézés vagy olvasás közben, ha mégis megkívánom az édességet, egy kis túrórúdival csillapítom. Szándékosan hangsúlyozom a kis szót!

Fokozatosan vezesd be ezeket a szokásokat az étkezéseidbe, hogy rutinná váljanak!


Mint látjátok semmit nem vonok meg magamtól, mindent megeszek amit megkívánok. Időnként még süteményt is. Aki ismer az jól tudja, hogy nagyon szeretek sütni.

A TITOK  a mértékben rejlik!

Felezd az étel mennyiségét, igyál sok tisztított vizet és már el is indultál a karcsúsodás felé!

De felejtsd el a csokit, jégkrémet, fagylaltot, cukros péksüteményeket, üdítőket!


Hamarosan: Testzsír égető program 2 folyt. köv............

Kozmetikusod: Angéla