Spórolj időt szemöldök tetoválással

2021.01.16

Mi, Nők a reggeli készülődésben a sminkelésre szánt időből a legtöbbet a szemöldökünk megformázására szánunk. Formájának megrajzolása és színének tartóssága, meghatározza egész napunk lelkivilágát. A ceruzával vagy porral megrajzolt szemöldökök sajnos délutánra megkopnak, veszítenek színezettségükből. De még drasztikusabb lehet, ha egy óvatlan pillanatban, a viszkető érzést, egy gyors mozdulattal csillapítani szeretnénk.

És már kész is a baj! Volt szemöldök, nincs szemöldök!

Ilyenkor mit csinálunk?

Ha felfedezzük, hogy a szemöldök színe az ujjunkon maradt, lehajtott fejjel elnézést kérve a társaságtól, rohanunk a mosdóba, hogy új szemöldököt kreáljunk magunknak.


Mindezt egy szép sminktetoválással elkerülheted!


Egy igényesen elkészített szemöldök tetoválással megszépülsz és magabiztos leszel, nem utolsó sorban rengeteg időt spórolsz meg vele minden reggel.

Ma már többféle szín és stílus közül választhatsz. Egy alapos tervezés után kiválasztjuk az arcbőrödhöz és a hajszínedhez legideálisabb szemöldök színt.


ARTISTRY EYEBROW, MICROBLADING KÉZI SZÁLTECHNIKA

Ha a természetesebb visszafogottabb stílust kedveled, akkor Neked a száltechnikát ajánlom. Ennek az eljárásnak köszönhetően aki nem tudja, észre sem veszi, hogy szemöldök tetoválást készítettél.  Ezzel tudom, a legvékonyabb szemöldök szálakat elkészíteni számodra. Ha azt szeretnéd, hogy a környezeted a Te szemöldöködet dícsérje, anélkül, hogy bármit is észre venne, akkor ez a Te módszered!

HIBRID SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS

Amennyiben trend követő vagy akkor ezt a stílust válaszd! Ennél a szemöldök tetoválásnál a Soft Powder és a Microblading száltechnikát együttesen alkalmazom. A szemöldököd hiányos részein pótolom a szálakat, majd a soft powderrel finoman satírozva összedolgozom a két technikát. Készíthetem nagyon halványan, visszafogottan, de ha az erőteljesebb sminket kedveled, akkor egy markánsabb színhatást készítek Neked. 

SOFT POWDER, OMBRE TECHNIKA

Viszont ha Te erősen szereted sminkelni magadat, akkor ebben az esetben a púderes vagy ombre technika a Neked megfelelő választás. Mind a két szemöldök tetoválás intenzívebb színhatást eredményez, így az arcod karakteresebb lesz. Itt is játszunk a színekkel, hogy a Te stílusod jelenjen meg a szemöldök tetoválásban.


Sminktetováló kozmetikusod: Angéla