Sminktetoválás előnyei

2022.01.22

Abban mi NŐK egyetérthetünk, hogy egy igazán profi smink elkészítése nem pár perces folyamat és a reggeli készülődést nagyban befolyásolja, hogy milyen jellegű sminket készítünk. Gondolok itt a munkahelyi sminkre ami egy visszafogottabb hatású, de akár egy partira kreált smink is igen csak időigényes feladat.  Ha netán véletlenül úgy alakul, hogy víz is éri, eléggé kellemetlen helyzetbe kerülhetünk. Mert bizony a pára a nedvesség nem éppen a make-up barátja. És még arról nem is írtam, hogy eszünk-iszunk és eközben gyakran használjuk a szánkat. A szépen felrajzolt rúzsoknak a poharak és az evőeszközök a rémségei.


Mi a tartós smink vagyis a sminktetoválás?

A sminktetoválást kozmetikai tetoválásnak is szokták nevezni, mivel egy szakmailag felkészült kozmetikus is elkészítheti. A sminktetoválás nem más, mint amikor a tetováláshoz használt pigmenteket apró tűk segítségével a bőr mélyebb rétegeibe, vagyis a dermális rétegbe juttatjuk. Ez a réteg a dermisz, ami a bőr külső, folyamatosan megújuló változó felülete, az epidermisz alatt helyezkedik el. Mivel a dermisz védve van a külső hatásoktól ezért az ide behelyezett festékek sokáig szépen színezik a bőrt.


De mik is a sminktetoválás előnyei?

Meghosszabíthatjuk a reggeli alvás időt! Sok Nőnek így bevallom Nekem is nehezen megy a reggeli korai felkelés. Sminktetoválással reggelente napi plusz 1/2 órát nyerhetünk! Számoljuk csak ki! Ez öt munkanap alatt 2,5 óra plusz alvást jelent! Már megérte!

Aggódás mentessen telik a nap! Akik szeretik sminkelni magukat vagy netán, muszáj a munkájukból kifolyólag, nem kell azon aggódniuk, hogy véletlenül elfelejtkezve arról, hogy smink van rajtuk, megtörlik a szemhéjukat vagy a szemöldöküket. Sminktetoválás után nyugodtan meglehet vakarni! Hát nem nagyszerű? Nincs többé viszketés!

Wellness és sportolás közben is szép vagy! A wellnessben a víz különböző halmazállapotai vagy a mostanában a nők körében is divatos edzőtermekben végzett izzasztó tevékenységek, nem kedveznek a make-upnak. A zsíros festékek könnyen elfolynak ami előbb -utóbb furcsa ábrázathoz vezetnek. Sminktetoválással mind ez kiküszöbölhető! Jöhet a víz és az izzadás minden mennyiségben, Te akkor is szép maradsz!

Nem kell hozzá szemüveg! Akinek szemüvege van az tudja, hogy milyen nehéz úgy megrajzolni a szemöldökét, hogy rajta van a szemüveg. Ilyenkor jön a választás! Szemüveg vagy szemöldök?! Sminktetoválással ez a dilemma is megoldódik! Maradhat a szemüveg mert már szép a szemöldököd!


Egy általam készített szálazott szemöldöktetoválást láthatok a videóban!

Jelentkezz be most sminktetoválásra! +36203847186


Kelj fel Te is kipihentebben!

Szeretettel várlak szalonomban sminktetoválásra!

Konzultációra kérj időpontot a +36203847186 telefonszámon!


Kozmetikusod: Angéla