Paraffinos kézápolás

2021.02.20

Ha már a Te kezednek a bőre is vetekszik a smirgli erősségével, akkor már érdemes elgondolkoznod egy hatékony kézápoláson, ami nem más, mint egy igen csak hatásos paraffinos bőrhidratálás.


Miért vedd igénybe a paraffinos kézápolást?


Mint tudjuk, a paraffinnak rengeteg jótékony hatása van. A teljesség igénye nélkül felsorolok párat.

  • A kiszáradt, berepedezett bőrödet hidratálja.
  • A kezelés alatt okklúziós réteget képez, vagyis folyamatosan melegen tartja a kezedet, ami ebben a hideg időben igen csak kellemes érzettel párosul.
  • Elősegíti a vitaminok hatékony felszívódását.
  • Enyhíti az ízületi merevséget.
  • Csökkenti a krónikus fájdalmakat.
  • Elősegíti a gyógyulást.

A paraffinos kézápolás alkalmazása után a kézfejed bőre puha, bársonyos és rugalmas lesz. A paraffinos kézterápia mély hidratálást idéz elő a bőrben. Kezelés alatt a meleg paraffin hatására a pórusok kitágulnak, fokozódik a vérkeringés, erősíti a kötőszöveteket, elősegíti a bőr újjáépítését és ami a legfontosabb, megsokszorozza a bőr felszívódási képességét. A krémekben jelenlévő vitaminok és ásványi anyagok a meleg paraffin hatására könnyebben, gyorsabban és mélyebbre hatóan tudják kifejteni hatásukat. Ezáltal a kezed hidratáltabb, fiatalosabb és ellenállóbb lesz a környezeti hatásokkal szemben.

Jó hír, hogy nem csak a bőrre fejti ki jótékony hatását, hanem a körmök állapotát is nagyban befolyásolja. A paraffin eredményesen megújítja a szaru szerkezetét, melynek köszönhetően körmeid erősebbek és egészségesebbek lesznek.


Ha még nem jelentkeztél be paraffinos kézápolásra, ITT az ideje!

Tedd meg a +36 20/3847186 telefonszámon.

Várlak szeretettel!

Kozmetikusod: Angéla