Life Restart

2022.07.23

Vannak élethelyzetek amikor az ember úgy dönt, hogy az életének egy szakaszát lezárja. Amikor egy évtizedes párkapcsolatban semmi nem valósul meg abból, amit Te szerettél volna. Nagyon nehéz döntés, amit hosszas vívódás után hoz meg az ember. De eljön az a pont amikor már a lélek nem bír el több fájdalmat és úgy dönt, lépnie kell.

Ekkor jön el az elhatározás!

Most vagy soha


Egy párkapcsolatnak mindig két élete van. Egy ami a külvilágnak szól és egy ami az ajtón belül zajlik. A nem közvetlen családtagok, ismerősök, barátok sokszor nem értik, hogy egy ideálisnak látszódó párkapcsolat miért szakad meg. Mert az ajtón belüli történteket magadba zárod, fájdalmadat elnyomva, póker mosolyodat felvéve nyitod ki az ajtót és léped át a küszöböt. Mindezt megpróbálod, légies könnyedséggel előadni a külvilágnak szóló életedben. Miközben a lelked sajog, mert valaki, aki számodra fontos, nem lehet folyamatosan az életedben. Mert ha beszélsz vele, találkozol vele, ne adj Isten még nyaralsz is vele, biztosra mehetsz, hogy érzelmi büntetésben lesz részed. Ilyenkor jön az, hogy bezárkózol, már nem mered elmondani a problémáidat mert tudod, hogy a szeretet jegyében lelki fájdalom lesz a segítség. Ekkor történik az, hogy egyre vastagabb, egyre távolabbi falakat építesz magad köré. Egyszer csak azt veszed észre és teszed fel magadban a kérdést.

MIT KERESEK ÉN MÉG MINDIG ITT?


Ilyen esetekben mindig kell egy külső segítség! Az égiek nekem is küldtek egy energia szálat, ami erőt adott ahhoz, hogy képes legyek meghozni ezt a lépést. Hálás vagyok Neki, röpke ismeretségünk, hitet és reményt adott egy új, szebb élet felé.


Life Restart

Újra egyedül, gyomorgörcsök és szorongások nélkül indulok neki az új életem felépítésében. Legfőbb célkitűzésem, hogy a gyermekemmel, - aki közben felnőtt, - lelkiismeret furdalás nélkül legyek együtt. Második nagy célom, hogy a kis otthonomat, - ami a nyugalmam szigete lesz, - saját kényelmemre szépítgessem.

Köszönettel tartozom Böcskey Csillának a STARHOLISTIC vezetőjének aki sokat foglalkozott a lelkemmel ebben a számomra nehéz időben.