Le a kilókkal!

2022.01.11

Kedves Olvasó!

Bizonyára Te is úgy vagy vele, hogy az ünnepekre készülődés egyik fontos momentuma számodra is a családtagok és vendégek előtt a finomabbnál finomabb ételek és sütemények felsorakoztatása volt. Az ünnepek alatt megevett bőséges ínyencségek után nem csoda, ha felszaladtak a felesleges kilók. Ilyenkor jön az, hogy az ember lánya fogadalmat tesz.

INNENTŐL KEZDVE FOGYÓKURÁZOM!

Valljuk be, ez tele hassal és kicsit megcsömölve a sok édességektől, nem nehéz ilyen kijelentést tenni. Na de a jeles napok után jönnek a hétköznapok ahol szintén megéhezik az ember. És elkezd nosztalgiázni a sok finom étel után. Mert hát a hasunk az megkordul! És akkor nincs mese, enni kell!

De nem mindegy, hogy mit, mikor és mennyit!


Érdemes a reggelit beiktatni az étrendedbe, még akkor is, ha nem nagyon tudsz ébredés után enni. Egy kis szelet pirítóssal és egy csésze meleg teával nagyon jól lehet lakni a reggeli órákban. Egy ízletesen elkészített kávéval pedig be lehet indítani az emésztésedet hogy előkészítsd a gyomrodat az ebédhez.


Az ebéded mindig legyen kiadós! Egyél húsokat salátával, mert a hús sokáig van a szervezetedben, így lassan éhezel meg, viszont nem eszed magad tele. Csökkentsd az addig elfogyasztott ételeknek a mennyiségét és csak, eleinte a 2/3-át edd meg. Majd néhány hét után már csak fele mennyiséget szedd a tányérodba. Már ezzel nagyon sokat tettél Önmagadért! Használj kisebb méretű tányérokat és abba szedd magadnak az elfogyasztani kívánt ételt. Hidd el elég lesz!


A vacsorádat lehetőleg 18 óra előtt ütemezd be. Lehetőleg 18 óra után már ne egyél! Ha még is nassolni támadna kedved egyél mandulát vagy narancsot. Az ezután megevett étel már mind a rajtad lévő zsír mennyiségét fogja gyarapítani.

És már benne is vagy az ördögi körben! Evés-fogyás, Evés-fogyás!

A vacsorád tartalmazzon minél több tojást, túrót, sajtot és salátát.


Legyél elszánt, kitartó és ennivaló helyett vegyél magadhoz egy jó nagy adag akarat erőt! Ezzel a recepttel tuti, hogy sikerülni fog!

Kitartást kívánok!

Kozmetikusod: Angéla