Bőrfiatalítás Hialuronsavval

2021.02.27

Bőröd hidratáltságáért a hialuronsav az egyik meghatározó tényező. Az idő előre haladtával sokat veszít, vízmegtartó képességéből így az arcbőröd dehidratáltá válik. Amennyiben a Te bőröd is száraz és petyhüdt úgy, ebben az esetben a

HIALURONSAVAS MESOTERÁPIÁS

kezelést ajánlom Neked.


De mi is az a hialuronsav?

A hialuronsav nem más, mint a bőr vízmegtartó képességéért felelős molekula. A molekula ismétlődő egységekből áll, melyek különböző méretűek lehetnek. Mindegyiknek más szerepe van. A nagy molekulasúlyú a legjobb vízmegkötő, a közepes molekulaméretű a bőr védőrétegét erősíti, míg a kis molekulasúlyúaknak jobb a felszívódásuk. Ezért mind a három molekula méretre szükségünk van!

Pár dolog amiben segít a HIALURONSAV

Növeli a bőr természetes vízmegtartó képességét.

Kisimítja, feltölti a ráncokat.


Rugalmasabbá, teltebbé teszi a bőrt.

Beindítja a bőrregenerációt, gyulladáscsökkentő.

Antioxidáns hatású.


A Spanyol gyártmányú PB orvosi serum tartalmazza mind a három hialuronsav molekulát!


Miért ajánlom a PB serumot?

Mert a serum mélyen hidratálja a bőrt, rendszeres használatával búcsút mondhatsz a száraz, érdes és feszülő érzéssel járó arcbőrnek. Hatóanyagainak köszönhetően bőröd tónusossá válik, rugalmassága látványosan javul, akár évekkel is megfiatalíthat. Simább, feszesebb bőrtextúrát eredményez.


Jó hír, hogy mind ez MESOTERÁPIÁVAL fájdalommentesen bejuttatható a bőrbe!

Egy kezelés kb: 40-50 percig tart. A hatékonyság növeléséhez microdermabrázió (gyémántfejes arccsiszolás), + 1/2 órás izomlazító arcmasszázs és + 15 perces aranypakolás tartozik. Így együtt már az első kezelés után látványos a különbség.


Kozmetikusod: Angéla