2021. Indulhat az új év

2021.01.04

Mit csinál a kozmetikus szabadidejében?

Nos, én személy szerint kikozmetikáztam a kozmetikát. 2021 első munkanapján alaposan kitakarítottam a szalont és lefertőtlenítettem mindent, hogy megadhassam Nektek Kedves Vendégek azt a lehetőséget, hogy extra tiszta és steril környezetben tudjalak fogadni Benneteket a szépítkezéshez szükséges környezetben.

Mert manapság az egészségünk után a legfontosabb és legmeghatározóbb tényező ebben a világban, a kézzel fogható tisztaság.

Ahogyan Nektek is kiemelkedően lényeges a megfelelő higiénia, úgy egy szalonban erre még fokozottabban oda kell figyelni. Több korosztály is megfordul nálunk és mivel nekünk minden Vendég számít, ezért külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy az érintettségnek jobban kitett Vendégeket elszeparáljuk a kezelések alatt. Aki ismer az tudja, hogy a rend és a tisztaság számomra nem kérdés és nemcsak ebben a vírussal teli világban tartom folyamatosan a megfelelő higiéniát a szalonban és a közvetlen környezetemben. Mindig maszkban és sokszor, amikor a kezelések megkívánják, gumikesztyűben dolgozom. Így tudom biztosítani a megfelelő sterilitást számotokra.

Természetesen nem csak a higiéniára kell oda figyelni egy szépség szalonban. Alapvető küldetésemnek tekintem, hogy Nektek, Vendégeknek nyugodt, pihenésre alkalmas környezetet és lélekben felemelő élményt tudjak nyújtani a különböző kezelések alatt. Ebben nagy segítségemre van a technika! Aki már többször járt nálam az tapasztalhatta, hogy mindig egyénre szabottan, a számára legpihentetőbb és legkellemesebb állapotot igyekszem nyújtani.

Kívánok minden meglévő és új Vendégemnek sikerekben gazdag, boldog új esztendőt!

Szépülj Nálam 2021-ben is!

A Te Kozmetikusod: Angéla