HORVÁTH ANGÉLA

Kozmetikus, Sminktetováló - Szempillaépítő oktató,

Sminktetováló, Szempillastylist, Manikűrös, Pedikűrös, Quantum-touch terapeuta,


Horváth Angéla vagyok, kozmetikus, sminktetováló, szempillastylist, sminktetováló - szempillaépítő oktató, manikűrös, pedikűrös, és quantum-touch terapeuta. Miskolcon születtem, 2000 óta élek Nyíregyházán.

A szépség ipar iránti elhívatottságom a sokszínű tevékenységemben mutatkozik meg. Az emberi test esztétikus megjelenése tudásvággyal és a szakmai jártasság elsajátításával tölt el.

Ezért nyitottam meg Nyíregyházán, a város szívében, a

Queen Szépség-farmomat,

ahol már 17 éve biztosítom szakmai tudásom legjavát. Könnyen megközelíthető szalonomban kozmetikus, sminktetováló, szempillaépítő, manikűrös, pedikűrös és quantum-touch terapeutaként hétfőtől-péntekig várok minden szépülni vágyót.

Folyamatosan induló SMINKTETOVÁLÓ ÉS SZEMPILLAÉPÍTŐ OKTATÁSAIMON több éves szakmai tapasztalattal, tudásom legjavát átadva, képzem és segítem az új szakmát tanulni vágyókat.

Szolgáltatásaim az esztétikus sminktetoválástól kezdve a tini illetve anti-age kezelések, 3D szempillafelrakásán, lábápoláson keresztül az életenergia áramoltatásáig terjednek, különböző szépítő kezelések formájában.

A szakma szépsége minden egyes nap bűvöletbe ejt, amit a küldetésemnek tekintek. Professzionális előrehaladásomat folytonos továbbképzésekkel törekszem mindenki számára hívogatóvá tenni, amit nagy lelkesedéssel végzek. Kozmetikus szakemberként meggyőződésem, hogy folyamatosan képeznem kell magam, hiszen a kozmetika is felgyorsult tempóban fejlődik.

Napjainkban az ápoltsághoz hozzátartoznak a szépészeti kezelések, szolgáltatások mint például a kozmetikai arcfrissítő masszázs, pedikűr vagy a sminktetoválás.

Rohanó világunkban elengedhetetlen, hogy az energiánk folyamatos és aktív legyen. Szalonomban a Quantum-touch kezelésekkel lehetőség van arra, hogy az életenergiáját megújítva és felerősítve térjen vissza a mindennapok világába.

Ezeket a szolgáltatásokat már nem csak nők, hanem férfiak is nagy számban veszik igénybe, mert a mindennapi élet részévé váltak. Vallom, hogy a tökéletes szakember preventív, szépítő illetve alkotó munkát is folytat, melynek célja nemcsak a test ápolása hanem a vendégei önbizalmának, önbecsülésének fokozása is.


Töltsd nálunk az ÉN idődet, mert TE is MEGÉRDEMELSZ pár órát ami csak a TIÉD!

Keress bennünket bátran, ha szakszerű és gondoskodó kezek között szeretnél szépülni, pihenni illetve tanulni!

+36203847186