Magunkról

Ismerj meg minket!


Szabó Vivien

+36307489078

Műkörömépítő, Kézápoló

A művészet mindig is az életem része volt.

 2014-ben végeztem a Művészeti Középiskolában Nyíregyházán.

 Úgy éreztem, hogy Nekem olyan munkát kell választanom, amely valamilyen szinten a művészethez kötődik. Így találtam rá az álom szakmámra, a hivatásomra, hogy minél több Nőnek gyönyörűvé varázsoljam a kezeit. 

Hiszem, hogy ezt a szakmát elhivatottság és alázat nélkül nem lehet csinálni. Mindig törekszem a precíz, minőségi munkára, hogy a vendégem mosollyal az arcán távozzon a szalonból. 

Folyamatosan fejlesztem magam, hogy tudjam mai trendeket követni.

 Kedvencem a kézzel festett mintázás. 

Nézd meg a galériában a munkáimat, ha tetszett valamelyik, akkor hívj bátran!

Horváth Angéla

+36203847186

Kozmetikus, Sminktetováló, Szempillaépítő, Pedikűrös, Manikűrös, Kvantumérintés terapeuta, Szempillaépítő és Sminktetováló oktató

Miskolcon születtem, 2000 óta élek Nyíregyházán. A szépség ipar iránti elhívatottságom sokszínű tevékenységemben mutatkozik meg. Az emberi test esztétikus megjelenése tudásvággyal és a szakmai jártasság elsajátításával tölt el.

Ezért nyitottam meg Nyíregyháza szívében a Queen Szépség-farmomat, ahol már 17 éve biztosítom szakmai tudásom legjavát.

Folyamatosan induló SMINKTETOVÁLÓ ÉS SZEMPILLAÉPÍTŐ OKTATÁSAIMON több éves szakmai tapasztalattal, tudásom átadásával képzem és segítem az új szakmát tanulni vágyókat.

Professzionális előrehaladásomat folytonos továbbképzésekkel törekszem mindenki számára hívogatóvá tenni, amit nagy lelkesedéssel végzek. Kozmetikus szakemberként meggyőződésem, hogy folyamatosan képeznem kell magam.

Napjainkban az ápoltsághoz hozzátartoznak a szépészeti kezelések, szolgáltatások mint a  kozmetika, pedikűr vagy a sminktetoválás.

Vallom, hogy a tökéletes szakember preventív, szépítő illetve alkotó munkát is folytat, melynek célja nemcsak a test ápolás hanem a vendégei önbizalmának fokozása is.

Sotkó Gyöngyi

+36304169526

Gyógy és Test masszőr, Talp reflexológus

Access bars kezelő

Nagybányán születtem, 1993 óta dolgozom Nyíregyházán laboratóriumi szakasszisztensként.  Sok-sok évi hát fájásom  miatt, rengeteget jártam masszázs kezelésekre ami rendbe hozta a problémáimat. Ezért évekkel később úgy döntöttem én is elsajátítom a masszázs technikáit, és ezzel segíteni szerenék a hasonló problémákban szenvedő vendégeknek.

Ennek érdekében több fajta masszázs technikát elsajátítottam, szállodában kipróbálhattam magam masszőrként, valamint laboros kolleganőimen is sikeresen segítek.

Masszázs technikáim:

 •  Aromaterápiás frissítő wellness masszázs
  (Egész test, hát masszázs)
 • Aromaterápiás stresszoldó arcmasszázs
 • Frissítő talpmasszázs
 • Talp reflexológia
 • Metamorf masszáz
  (test és lélek masszázs)
 • Access bars kezelés
  (fejen történő energetikai kezelés)

A masszázs sokféle orvosságot helyettesíthet, de semmilyen orvosság sem helyettesítheti a masszázst.

Szeretettel várom jelenlegi, és jövendőbeli vendégeimet egy kellemes feltöltődésre.