Helló nyár!

Írásaim Nektek!

Kedves Hölgyek, a boldogságot kétféleképpen fogalmazhatjuk meg.

Nőnap

2022.02.27

Ebben a blogomban nem írok, hanem egy kis videót készítettem Nektek Nőnap alkalmából!

"Lefogod borotválni a szemöldökömet?". Ezt a kérdést sokszor felteszitek szemöldök tetoválás előtt. Nos bizonyára azért merül fel ez a kardinális kérdés, mert régebben úgy készítették a testtetoválók a szemöldök tetoválásokat, hogy egy gyors mozdulattal eltávolították a még megmaradt szemöldök szálakat is.

Abban mi NŐK egyetérthetünk, hogy egy igazán profi smink elkészítése nem pár perces folyamat és a reggeli készülődést nagyban befolyásolja, hogy milyen jellegű sminket készítünk. Gondolok itt a munkahelyi sminkre ami egy visszafogottabb hatású, de akár egy partira kreált smink is igen csak időigényes feladat. Ha netán véletlenül úgy alakul, hogy...

Bizonyára Te is úgy vagy vele, hogy az ünnepekre készülődés egyik fontos momentuma számodra is a családtagok és vendégek előtt a finomabbnál finomabb ételek és sütemények felsorakoztatása volt. Az ünnepek alatt megevett bőséges ínyencségek után nem csoda, ha felszaladtak a felesleges kilók. Ilyenkor jön az, hogy az ember lánya fogadalmat tesz.

Szaunára fel!

2022.01.10

A tél együtt jár a hideggel. Ilyenkor a bőröd is fázik és még nem is akár hogy!

Könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy azt hisszük: az érett bőr ápolásának célja, hogy fiatalabbnak tűnjön. Általános szabály, hogy életünk során minél jobban gondját viseljük a bőrünknek és egészségünknek, annál jobban képes ellenállni az öregedés jeleinek. Alakítsuk szépségápolási szokásainkat aszerint, hogy illeszkedjen a bőr változásaihoz.

A zsíros bőrt gyakran öröklött tulajdonságok vagy hormonális változások okozzák. Kamaszkorban, menstruáció, várandósság és menopauza alatt a bőr olyan hormonokat termel, amelyek zsírosodást eredményezhetnek. Ezek hatására több faggyú keletkezik, ami az elhalt sejtekkel együtt eltömíti a pórusokat, de hidratál is, és csökkenti a ráncok kialakulását....